4 ekologické čistiace prostriedky, ktoré stoja za extra pozornosť

Ekologické čistiace prostriedky

Ekologické čistiace prostriedky na upratovanie a pranie sú vyrobené na rastlinnom základe a preto je ich vplyv na životné prostredie výrazne menší ako pri klasických prostriedkoch. Navyše v domácnosti zanechajú iba prírodne sviežu vôňu. V dnešnom článku sme sa zamerali na také výrobky, ktoré vám chceme dať do osobitnej pozornosti. Je to preto, že práve tieto výrobky nás mimoriadne prekvapili či už svojim účinkom, alebo prirodzenou, osviežujúcou vôňou.


Gél na riad s BIO citrónovou silicou 500 ml, Tierra Verde


Gél na ručné umývanie riadu dobre pení a vie si poradiť aj s odolnou mastnotou a zaschnutými zvyškami jedla. Ťažko uveriť, že obsahuje 99,9 % prírodných surovín. Je preto ľahko rozložiteľný v prírode a  vhodný na umývanie bez rukavíc . Navyše vás prekvapí dobrou konzistenciou, aj očarujúcou prirodzenou citrónovou vôňou.  Disponuje o 70 % vyššou odmasťovacou silou oproti predchádzajúcej receptúre.

pripravok-na-riad-prirodna-drogeria-cunovo-ekoprostriedky-skpng



Tablety do umývačky All in One so soľou a leštidlom Ecover


Výhodou je, že ekologické tablety do umývačky riadu All in One (všetko v jednom) obsahujú zároveň aj soľ a leštidlo. Sú účinné na umývanie príborov, hrncov, pohárov, riadov zo skla a porcelánu a ďalších kuchynských potrieb. V ich zložení nájdete rastlinné prísady, ktoré sú v prírode ľahko rozložiteľné. Navyše tiež neobsahujú fosfáty, aby nepoškodzovali vodné prostredie. Pozrite si ich účinok v našom článku na blogu Tablety do umývačky Ecover.


ekologicke-prirodne-tablety-do-umyvacku-riadupng

Ekoprostriedky.sk -  Tablety do umývačky All in One Ecover


reklama-ekoprostriedky-sk2png


Citrónový gél na vodný kameň 750 ml, Tierra Verde

Citrónový ekologický prípravok vhodný na usadeniny na keramike, vodovodných kohútikoch, vaniach či toaletách. Gélová konzistencia umožní prípravok naniesť a nechať pôsobiť aj na neprístupných miestach. Kyselina citrónová rozpúšťa minerálne usadeniny, citrónová silica má bieliaci a dezinfekčný účinok. Pozrite si jeho účinok v praxi v našom príspevku na blogu - Skúšali sme: Citrónový gél na vodný kameň, Tierra Verde - kde sme upratovanie s ním popísali.

wc-cistic-cistiaci-piesok-kupelna-prirodna-drogeria-cunovo-ekoprostriedky-skpngEkoprostriedky.sk -  Citrónový gél na vodný kameň, Tierra Verde


Aviváž Gardénia a vanilka 750 ml Ecover


Táto ekologická aviváž je vhodná na všetky druhy tkanín. Toto nové zloženie je z 92 % prírodného pôvodu a príjemne nás prekvapilo práve sviežou vanilkovou vôňou. Znižuje statické napätie a po jej použití bielizeň príjemne a prirodzene vonia. Vďaka minerálnemu a rastlinnému zloženiu je aviváž jemnejšia k pokožke. Uľahčuje žehlenie a látku prirodzene zmäkčuje. 

pracie-prostriedky-ekologicke-bratislavapng

Ekoprostriedky.sk - Aviváž Gardénia a vanilka 750 ml Ecover


www.ekoprostriedky.sk

unnamed - male logopng